UPPER EAST SIDE

06:10Tänään oli päällä uusi neule ja neule shortsit Brandy Melvilleltä, jotka ovat niin freesin näköset kesää varten. Käytän paljon valkoisia vaatteita, mutta en vain voi vastustaa valkoisia neuleita! Brandy Melville on muuten paljon parempi täällä jenkeissä kuin euroopassa, sillä valikoima on laajempi, edullisempi ja parempi laatuinen. Shoppailin siellä joskus todella paljon, mutta nyt kun en ole enää teini-iässä, niin jotkut vaatteet ovat siellä vähän nuoremmille. Oon kuitenkin todella tyytyväinen, että poikkesin, sillä nyt siellä oli kaikkea kivaa tarjolla. 

Huomenna on meidän viimeinen kokonainen päivä ja kaikki halutut nähtävyydet on melkeinpä nähty. Ollaan myös shoppailtu paljon, joten enää vielä pikaiset ostokset VS:n Pinkissä, mutta sen jälkeen olenkin valmis! Kuitenkin huomenna ajattelin etsiä Gossip Girlin kuvauspaikkoja, sillä se on yksi mun lemppari tv sarjoista ikinä. Meidän hotelli on vielä Upper East Siden vieressä, joten sinne pääsee kävellenkin helposti. 


I'm wearing new sweater and knit shorts from Brandy Melville, which are feeling so fresh for the summer. I wear a lot of white clothing, but I can't resist of buying white chunky knits! Brandy Melville is also much better here in states than Europe, because it's way cheaper, collection is bigger and the quality of the clothes are better. I used to shop there a lot, but now that I'm not teenager anymore, some of their clothing look little too young for me. But I'm glad that I stopped by, this time there was so many great things to buy!

Tomorrow is our last day in here and we have seen almost everything and the biggest sightseeings. We have also shopped a lot, so I'm just quickly doing the final shopping in VS pink as I want a new, but then I think I'm all done! Anyway, as for tomorrow I think I'm going to search the shooting locations of Gossip Girl, because it's one of my all time favourite tv shows. Our hotel is basically next to the Upper East side, so we can walk there easily. 

 sweater&shorts Brandy Melville
heels Zara
watch Michael Kors
bag French Connection

You Might Also Like

0 comments

Total Pageviews

Popular Posts

Follow by Email

Instagram