NEW YORK CITY

03:36Heipat New Yorkista. Ensimmäinen päivä on melkein ohitse ja nyt ollaan aivan rätti väsyneitä melkeinpä valmiina nukkumaan. Hotelli on muuten aivan täydellinen! Se on tarpeeksi iso viidelle ihmiselle ja oli vielä järkevään hintaan. Tuli muuten säästettyä pitkä penni, kun jaettiin yksi isompi huone kimpassa. Huoneessa on vielä näkymä kadulle ja huone on 24 kerroksen korkeudella sijaiten Midtown Manhattanilla. Time Square on vartin kävelymatkan päässä ja 3:lla avenuella on paljon kivoja ruokapaikkoja. Suurin osa burger ja pizza paikkoja, mutta hei sen vuoksi täällä ollaankin, maistelemassa niitä kuuluisia amerikkalaisia hampurilaisia ja pizzoja. No ei nyt pelkästään, mutta oikeesti pizzat on ihanan rapeita ja paksuja, burgerit taas isoja ja rasvaisia haha. Täytyy varmaan aloittaa liikkumaan ihan kunnolla kun palataan kotiin..

Hello from New York. Our first day is almost over and now we're dead tired, just laying in our hotel beds. Oh and the hotel is perfect! It's big enough for a five people with a reasonable price. We even got a skyline view as the room is situated on the 24th floor in Midtown Manhattan. Time square is 15 mins walk away and 3rd avenue has lots of great dining places. Mostly burger and pizza places, but hey, that's why we are here, trying out the famous american burgers and pizza's. Just kidding, but seriously the pizza's are thick and crunchy and burgers are big and creasy haha. We probably have to start exercicing when we come back..

Lounastettiin Bill's bar and burgerissa, joka oli hyvä paikka 5th avenuen vieressä. Hamppari, ranskalaiset ja kokis maksoivat 25 dollaria tippien kanssa, joten ei niin paljon mitä oltaisiin odotettu noin kalliilta alueelta. Joten jos nälkä yllättää 5th avenuella, suosittelen tätä varteen otettavana vaihtoehtona. 

We ate lunch today in Bill's bar and burgers, which was great place next to the 5th avenue. Burgers, fries and coke were about 25 dollars with a tip, so not that much what we expected from such an expensive area. If you're hungry and searching for a restaurant in the 5th, I recommend for going there. 


You Might Also Like

0 comments

Total Pageviews

Popular Posts

Follow by Email

Instagram