GUCCI GG MARMONT

11:30


Viimein pääsen näyttämään mun uuden ostoksen, joka täyttää mun unelmalaukun kriteerit. Musta, kultaiset metalliosat, chevron ja nahka. Paketin sisällä mua siis odotti Guccin GG Marmont Medium koossa. Tämä ei suinkaan ollut mikään parin päivän pohdinnan tulos, vaan olin miettinyt tätä siitä asti kun törmäsin tähän joulukuun alussa Instagramissa. Mun piti alunperin ostaa tämä Pariisista ja kulkea siellä Guccin kassi kädessä, mutta sitten iski todellisuus ja se olikin kaikkialta loppuunmyyty. Kierreltiin siis kirjaimellisesti kaikki Guccin liikkeet ja toisena vaihtoehtona oli myös mini kokoinen laukku Chanelilta, mutta kyseistä mallia ei caviar nahassa ja kultaisissa yksityiskohdissa löytynyt. En olisi arvannut, että laukut olisivat näin kiven alla ja kysyntä on niin paljon suurempi kuin niiden myynti. Toisaalta kaikki tulevat yleensä juuri Pariisiin ostamaan luksuslaukkua, että olisihan se pitänyt arvata.

Sovitin kuitenkin tätä kokoa eri sävyssä ja päätin, että tilaan sen kotona rauhassa enkä tyydy mihinkään muuhun vain siinä toivossa, että olisin saanut jonkun muiston matkalta. Näin jälkeenpäin ajateltuna paras päätös, sillä olen todella tyytyväinen tähän ja siihen, että en tyytynyt mihinkään muuhun. Näiden hinnat pyörivät muutenkin niin suurissa summissa, että nämä ovat pakostakin tosi harkittuja ostoksia. Ensin pelkäsin, että mitä jos tämä olisikin vain trendilaukku, mutta ulkonäöllisesti tämä on hyvin ajattoman näköinen jota tulen käyttämään vielä vuosia. Mulla on nyt jo mielessä niin monta asua ja tapaa käyttää tätä laukkua, sillä se menee niin everyday laukkuna kuin myös iltaisin jossain tilaisuuksissa. Love it!


Finally I got a bag which meets the criteria of my dream bag. Black, gold hardware, chevron and leather. First I was afraid that this would be a trend piece but now I'm so happy that I decided to go for this, because it's so classy and timeless. It is an everyday bag and also perfect for the evenings. Love it! 

You Might Also Like

0 comments

Total Pageviews

Popular Posts

Follow by Email

Instagram