NEW MAKEUP FROM SEPHORA

00:00


Ostaminen jäi aika vähäiseksi Pariisissa, mutta muutama asia mikä mulla oli mielessä niin hankkia Sephorasta Narsin meikkivoide ja peitevoide. Olihan näitä pakko kokeilla, sillä jos näistä ei ole kuullut niin ei ole varmaan koskaan eksynyt Youtuben kauneus puolelle. Peitevoide tuli hankkia nimenomaan 'Custard' sävyssä. Sanoisin silti, että se on vaaleille liian tumma ja toimii minusta paremmin päivettyneellä iholla. Peittävyys on kuitenkin hyvä!

Plussaa meikkivoiteen avattavasta lasipurkista, sillä nyt voi tuotteen käyttää aivan finaaliin. Negatiivista taas, kun siihen kiinnittää pumpun niin korkkia ei saa enää siihen päälle (mitä ihmettä Nars?!). Koostumus on kuitenkin niin hyvä, että ehkä pystyn unohtamaan tämän seikan, vaikka aluksi se hieman ihmetytti. Täytyy vähän tutkia miten muut ovat toimineet sen korkin kanssa..

Viimeisenä mun odotetuin löytö eli Modern Renaissance paletti ABH:lta. Kun avasin Anastasian pisteen vetolaatikon ja näitä oli siellä laatikko täynnä niin meinasin kiljua ilosta. Oon etsinyt tätä netistä vaikka mistä, mutta se on aina ollut loppuunmyyty. Sephora.fr sivuilta lähetys maksaa aivan järkyttävästi ja USA:sta puolestaan tullit ja lähetys tekevät summan melkein kaksinkertaiseksi. Joten oli siis pakko odottaa ostamista Pariisin asti. Mielestäni tämä on ehkä kaikkein kaunein paletti ikinä ja mun mielestä pigmentti on paljon parempi kuin esimerkiksi Naked paleteissa. Pakkausta koristaa myös upea samettipäällystys. 

Sheer glow foundation in Fiji 
Nars radiant creamy concealer in Custard

I didn't buy that much in Paris, but one of the things I was looking for from Sephora was the foundation and concealer from Nars. These are very hyped in Youtube and almost everyone and their mothers has these. Concealer had to be in color "Custard", but I would say it looks better with a tanned skin. Covering is good though!

As for the foundation a removable cap is good so you can use all the product. But when you add the pump you can't put the cap on top of it anymore (wtf Nars?!). It was very weird for me first, but I think I can live with it, because the foundation is so great.

Last, but definitely not least a Modern Renaissance palette from ABH. When I got it in my hands I felt super happy. Waited and searched for this so long. I saw this in Sephora.fr, but the shipping cost was insane so I had to wait and buy it in store from Paris. I think this is the most gorgeous palette of all time? I think the pigment is way better than in Naked palettes and the packaging is beautiful pink velvet, which I'm obsessed.

You Might Also Like

0 comments

Total Pageviews

Popular Posts

Follow by Email

Instagram