WINTER LOOK

22:00


Hei vaan! Nyt täytyy sanoa, että on ihanaa alottaa bloggaaminen  ihan uusilla ja räätälöidyillä kotisivuilla. Aikaisemmin blogspot pääte tuntui lähinnä kirosanalta, sillä osoitteen kirjoittaminen tuntui työläältä eikä siitä tullut niinkään kovin vakavasti otettava fiilis. Päädyin ihan siksi vain omaan nimeeni, sillä minulla ei ole koskaan ollut erityistä blogi nimeä. Sukunimeni ei ole ollut koskaan mikään salaisuus, joten miksi en samantien lähtisi luomaan sivuja omalla nimelläni.

Pohdin ensin mustavalkoisen ja vaaleanpunaisen ulkoasun välillä ja tulin siihen tulokseen, että sivujen täytyisi erottua joillain tavalla jo muista lukuisista mustavalkoisista sivuista. Mustavalkoinen on kyllä todella klassinen ja simppeli mistä tykkään, mutta tämä väri iski jollain tapaa ja koin sen melkein heti omakseni. Tosin vielä riittää ulkoasussa tekemistä, mutta eiköhän se siitä.

Päätin aloittaa ensimmäisen postaukseni uudessa blogissa perinteisillä asukuvilla. Ajattelin myös kertoa hieman viime syksystäni ja miten minulla on mennyt viimeisen puolen vuoden aikana ja minkälaisia tavoitteita minulla on tällä hetkellä blogini ja muutenkin elämäni suhteen. Sen pidemmittä puheitta aloitetaan tästä asusta!

Olen koko syksyn ja talven kulkenut kyseisellä asulla lukuunottamatta muutamia paukkupakkasia. Neule on uusin ale löytö Zarasta ja takki sekä huivi on aiemmalta reissulta Barcelonasta. Laukkuna toimii Long Champin le pliage, johon ihastuin täysin. Se toimii niin hyvin koululaukkuna, sillä se ei paina itsessään mitään ja sinne mahtuu niin paljon tavaraa läppäristä lähtien. Mun uuden vuoden lupauksena olikin, että en osta enää yhtäkään laukkua, mikä tuntuu jo itsessään painavalta ;D Tämän vuoksi päätin myydä myös entisen MK:n laukkuni, sillä niskat tulivat vain sen kantamisesta kipeäksi. 

Nyt vielä muutama sana kuluneesta puolesta vuodesta. Inspiraatio ja motivaatio on ollut aivan hukassa ja oikeastaan kaikista elämän osa-alueista. Tämä johtuu suurimmalta osaltaan koulusta, sillä mua masensi todella paljon, että en viime lukuvuonna päässyt läpi yhdestä todella vaikeasta kurssista, jolloin olisin saanut vuoden opintopisteet täyteen. Ja miksi tästä stressasin oli, että halusin niin kovasti siirtoa Helsingin Yliopistoon Turusta, missä olen siis viettänyt aikaisemman lukukauteni.

Onneksi pystyn tehdä kouluani hyvin etänä eikä mua oikeastaan haittaa matkustelu, sillä bussilla menee vain se pari tuntia. Joten luojan kiitos myös edullisten bussilippujen, jotka tekevät siitä mahdollista! Onni rupesi kulkemaan myös uutta reittiä viime vuonna ja se menee kätevästi muutaman korttelin päästä ja jättää suoraan yliopiston eteen.

Kuitenkin en arvannut, että toisen vuoden opinnot ovat niin eri sarjaa kuin ensimmäisen ja tuntui siltä, että koulu on tyssännyt ihan täysin kun mistään ei tunnu pääsevän läpi. Sitä alkoi jo kyseenalaistamaan tekemiään valintoja ja suorittiko sittenkin aivan väärää tutkintoa. Opiskelijatapahtumiin osallistuminenkin alkoi tuntumaan kynnykseltä, jonka vuoksi halusin minimoida koulun ajattelun, vaikka se aina kummittelikin mulla ajatuksissa.  

Nyt olen kuitenkin löytänyt rauhan koulun suhteen ja otan taukoa keväällä vaikeista matemaattisista kursseista ja keskityn suorittamaan pakolliset kielet avoimessa. Vaikka teenkin koulua hitaammin, niin teen sitä mieluummin omassa tahdissa ja myös kesäisin, milloin voin suorittaa avoimessa puuttuvia kursseja. Odotan siis innolla kevättä, valoa ja uusia juttuja!

Postauksesta tulikin yllättävän pitkä ja henkilökohtainen, mutta minusta on ihanaa lukea blogeissa myös arkeen liittyvistä haasteista kuten koulusta ja työstä. Yritän tehdä blogiin mahdollisimman säännöllisesti postauksia kuitenkaan niistä liikaa stressaamatta.

Kaunista päivää kaikille! Coat | Zara (here)
Cardigan | Zara 
Jeans | BikBok 
Scarf | Zara 
Bag | Longchamp (here)
Boots | Nilson Shoes

You Might Also Like

0 comments

Total Pageviews

Popular Posts

Follow by Email

Instagram