4X NEW

23:58Sun dipped glow- kit. Selailessani Beautybayn nettikauppaa huomasin iloikseni, että tätä on tullut taas takaisin niiden valikoimaan. Olen katsellut varmaan kymmeniä eri videoita näistä ABH:n glow kiteistä ja nämä sävyt iskivät muhun eniten. Löytyy vaaleata ja tummempaa, joten tämä on varsin monipuolinen paletti, jota voi käyttää rusketuksesta riippumatta. First impressions, paketti tuntuu painavalta ja laadukkaalta mikä on aina hyvä merkki. Lisäksi sävyt vaikuttavat todella pigmenttisiltä, joten niitä voi käyttää helposti myös luomiväreinä. 


Sandaalit Zara. Todella hyvä löytö parilla kympillä ja mukavat jalassa, sillä remmit ovat pehmeät eivätkä hierrä jalassa. Kesämekko, rusketus ja nämä, ahh tulispa lämmintä jo!


Uusia tennareita, Zara & Converse. Oon katsellut vaatteita jo valmiiksi kesää varten, sillä musta tuntuu, että parhaimmat viedään aina keväällä ensiksi. Musta on muutenkin kiva, että ei tule paniikkia enää kesälomalla, kun on jo mieluisia kesävaatteita löydetty. Päätin pitkästä aikaa hommata taas Converset, mutta tällä kertaa nahkaisina. Uskon, että niitä on varmaan helpompi pitää puhtaampana kuin kankaisia ja kultahulluna oli pakko saada ne kultaisilla yksityiskohdilla. 

You Might Also Like

0 comments

Total Pageviews

Popular Posts

Follow by Email

Instagram